Blessure zorgt voor einde seizoen voor deze PSV’er

Een klap voor PSV. Het is namelijk einde seizoen voor de Amerikaan Richard Ledezma. Hij raakte gisteren in het Europa League-duel tegen Omonia zwaar geblesseerd. Hij blijkt zijn kruisband te hebben afgescheurd.

Ledezma raakte donderdag geblesseerd in het Europa League-duel met Omonia Nicosia (4-0). De Amerikaan, die zijn Europese basisdebuut maakte voor PSV, verdraaide na een kwartier spelen zijn knie in een onschuldig duel om de bal. Trainer Roger Schmidt sprak na afloop al zijn zorgen uit. “We houden rekening met een ernstige blessure. Hij had veel pijn op dat moment en na de wedstrijd.”

Uit onderzoek is gebleken dat Ledezma dus een zware knieblessure heeft opgelopen. Hij staat naar verwachting zes tot negen maanden aan de kant. De aanvallende middenvelder was de afgelopen weken juist aangesloten bij de A-selectie van trainer Roger Schmidt. Hij kwam dit seizoen al drie keer in actie in de Eredivisie.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer