PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Wat moet PSV in hemelsnaam met Eran Zahavi?’

Analist Wim Kieft is geen fan van PSV-spits Eran Zahavi. Hij snapt dan ook niet waarom hij in de zomer werd binnengehaald.

In zijn column in De Telegraaf schrijft hij: “Met Donyell Malen, Cody Gakpo, Noni Madueke, Mario Götze en Mohamed Ihattaren vraag je je af wat PSV moet met spits Eran Zahavi. Volgens insiders die hem goed kennen, zoals Jordi Cruijff, gaat deze Israëliër meer dan twintig doelpunten maken. Tot dusver heb ik niet gezien waarop dat is gebaseerd.”

Kieft gaat verder: “Zahavi is geen bijzondere voetballer of kopper. Alleen met goals kan hij zich onderscheiden. In Israël en China heeft hij er karrenvrachten gemaakt, maar in de Eredivisie waar zelfs middelmatige spitsen uit Griekenland veel scoren bij VVV-Venlo en Willem II, staat Zahavi als spits van PSV op één doelpunt. Een benutte penalty. Misschien komt het allemaal nog. Als Zahavi speelt, is hij eerder een last dan een lust voor het elftal van PSV. Hij laat anderen niet beter functioneren. Zonder Zahavi loopt het aanvallend beter.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.