PSV stelt een ultimatum voor misselijke daad

Een shirt van PSV dat als eerbetoon was opgehangen voor de recent overleden Harry van Raaij is gestolen. Dat weet de Telegraaf te melden.

“De Brabantse club doet op Facebook een beroep op de dief om zich te melden. Het shirt zou afgelopen maandag rond negen uur ’s avonds zijn ontvreemd”, zo klinkt het. “PSV heeft beelden in bezit van de diefstal van het shirt. De club meldt dat de dader tot woensdag 9 december heeft om zich te melden. Doet die dat niet, dan zal PSV camerabeelden verspreiden van de ’trieste en respectloze daad.’”

Het tricot hing bij een herdenkingsplek voor de legendarische oud-voorzitter. Daar liggen bloemen en hangen er vlaggen en sjaals. Van Raaij overleed op 16 november op 84-jarige leeftijd. Van 1996 tot en met 2004 stond Van Raaij aan het roer in Eindhoven.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.