PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Arjen Robben kanshebber om speler van de eeuw te worden

Arjen Robben maakt kans op een wel heel prestigieuze titel. Hij is namelijk één van de 27 spelers die genomineerd is om de speler van de eeuw te worden. Robben verdiende zijn nominatie met name met zijn indrukwekkende periode bij Bayern München, waar hij onder meer acht keer landskampioen werd.

De concurrentie voor de 36-jarige linkspoot liegt er niet om. In totaal zijn er 28 spelers genomineerd die tussen 2001 en 2020 indruk maakten. Onder meer Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, David Beckham en Fabio Cannavaro maken kans op de prijs. De jongste genomineerde luistert naar de naam Kylian Mbappé. De Fransman beleefde vier jaar geleden zijn spectaculaire doorbraak bij AS Monaco en werd voor 180 miljoen euro overgenomen door Paris Saint-Germain, waar hij momenteel tot de beste spelers behoort.

Genomineerde spelers 2001/2020
• Andrea Pirlo
• Andres Iniesta
• Andriy Shevchenko
• Arjen Robben
• Cristiano Ronaldo
• David Beckham
• Fabio Cannavaro
• Francesco Totti
• Frank Lampard
• Gianluigi Buffon
• Iker Casillas
• Kaká
• Kylian Mbappé
• Lionel Messi
• Luka Modric
• Luis Figo
• Manuel Neuer
• Mohamed Salah
• Neymar
• Philipp Lahm
• Robert Lewandowski
• Ronaldo
• Ronaldinho
• Sergio Ramos
• Steven Gerrard
• Xavi
• Zinédine Zidane
• Zlatan Ibrahimovic

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.