PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Mark van Bommel staat open voor avontuur bij FC Utrecht’

Nu John van den Brom is vertrokken als trainer van FC Utrecht is de club uit de Domstad opzoek naar een vervanger. De naam van Mark van Bommel viel al en zelf lijkt hij ook wel oren te hebben in de vacature.

“Ik voel me er niet te groot voor”, benadrukt Van Bommel in een radio-uitzending van Veronica Inside. “Maar als je een vraag krijgt, ga je het pas echt overwegen. Anders dan wat, als. Maar de club past qua werklust, qua motivatie en wat mensen graag willen zien wel bij mij. Dat je in elk geval alles aan doet. Dat betekent overigens niet dat andere clubs afvallen.”

FC Utrecht heeft nog niet gebeld, in tegenstelling tot enkele andere clubs. “Als je de vraag krijgt, ga je er pas over nadenken. Ja, er zijn wel vragen gesteld, meerdere vragen, het is wat dat betreft best druk. Maar dan meer: als er bij ons iets gebeurt, aan het einde van het seizoen of tijdens het seizoen, sta je er dan voor open? Nou, ik sta in principe voor heel veel open.”

De Domstedelingen geven René Hake in ieder geval tot de winterstop de kans. Van Bommel zit wat dat betreft dus nog in de wachtkamer wat FC Utrecht betreft.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.