Ryan Babel alsnog positief getest op het coronavirus

Ryan Babel vertrok gisteren bij het Nederlands elftal omdat hij zich niet lekker voelde. Uit een test blek dat hij geen corona had maar nu na een sneltest blijkt hij het wel degelijk te hebben.

Bondscoach Frank de Boer weet niet in hoeverre deze uitslag betrouwbaar is. “In het verleden zijn er ook foute sneltesten geweest”, zo citeert Voetbal International. “Omdat hij ook hoofdpijnklachten had, hebben we geen risico genomen.”

Babel verblijft nu apart van de Oranje-selectie in het spelershotel. Maandag ondergaat iedereen opnieuw een coronatest. Mocht deze uitslag negatief zijn, dan mag Babel alsnog mee naar Polen voor de laatste Nations Lague-wedstrijd.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.