PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

De Boer en Ajax? “Ze hebben gewoon betere spelers dan Feyenoord en PSV’

In Nederland heerst er de nodige onbegrip over de selectiekeuzes van bondscoach Frank de Boer. Hij zou een voorkeur hebben voor spelers met een Ajax-achtergrond. In het programma Veronica Inside was hier nu een discussie over.

Wilfred Genee slingert de discussie aan. “Als je kijkt wie De Boer alsnog oproept als vervanging van de afgevallen spelers, dan kun je haast niet anders denken”, aldus de VI-presentator. René van der Gijp haakt in: “Blijkbaar wil De Boer dat spelletje spelen, en daar passen Ajax-spelers beter bij. Zelf vind ik dat onzin.”

Valentijn Driessen ontvangt hier regelmatig mails over. “Je ziet dat dit gaat spelen bij de achterban.” Johan Derksen: “Je moet gewoon lak hebben aan die achterbaan. We moeten echt een keer ophouden met iedere keer deze discussie naar de Ajax en Feyenoord hoek te duwen.”

“Het is toch logisch dat er altijd meer Ajax-spelers bij Oranje zullen spelen dan die van Feyenoord? Ajax heeft gewoon beter spelers dan Feyenoord en PSV”, aldus Derksen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.