‘KNVB beheerst de regels goed, maar denkt niet mee met ons’

PSV-directeur Toon Gerbrands heeft via de NOS uitgehaald naar de KNVB. De eE “We hadden gisteren op Cyprus maar één wissel. Als de Europese belangen hoog zijn, mag je een verzoek indienen”, aldus Gerbrands.

“We moeten volgende week naar Griekenland, dus we hebben voor ADO gekeken een andere datum. December is nog vrij. De KNVB wees dat af, terwijl er afspraken over zijn gemaakt. Onbegrijpelijk.”

Gerbrands gaat verder: “De KNVB zei dat we het verzoek in augustus hadden moeten indienen. Tja, iedereen ziet wat er nu aan de hand is. Ze beheersen bij de KNVB de regels goed, maar denken niet met ons en het betaalde voetbal mee. Is het overdreven wat we vragen? Ik denk het niet.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer