PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Nieuwe coronabesmettingen bij PSV geconstateerd

Eerder deze week werden er al positieve coronabesmettingen geconstateerd bij PSV en bij een nieuwe ronde tests zijn er nog meer bijgekomen. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Het was al een tijdje bekend dat Eran Zahavi en Jordan Teze het virus onder de leden hadden. Daar kwamen voorafgaande aan het Europa League-treffen ook nog Cody Gakpo, Pablo Rosario en Maxime Delanghe bij. Nu maakt het ED duidelijk dat bij de meest recente tests opnieuw positieve gevallen aan het licht kwamen.

In verband met de privacywetgeving maakt het regionale dagblad geen namen bekend van de nieuw besmette spelers. Het is aan de werkgever zelf (in dit geval PSV) of ze met de identiteit van de getroffen personen onthullen. Het is voor de ploeg van Roger Schmidt een tegenvaller richting de Eredivisiewedstrijd zondag tegen Vitesse. Aan de hand van de selectie kan men mogelijk zelf invullen om welke spelers het gaat. Het is nog niet bekend of de vijf spelers die eerder besmet waren, alweer inzetbaar zijn.

PSV heeft nog niet gereageerd op de situatie. Mogelijk kunnen de nieuw besmette spelers maandag alweer trainen, als ze geen klachten hebben en dan wel negatief testen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.