‘Cody Gakpo bleef PSV trouw ondanks Franse interesse’

Cody Gakpo heeft deze zomer de kans gehad om PSV in te ruilen voor een club uit Frankrijk. Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Het bleef rustig rondom Gakpo de afgelopen transferperiode, maar dat lag voornamelijk aan hemzelf.

Er was interesse vanuit Frankrijk, maar Gakpo heeft geen moment getwijfeld en ging voor een langer verblijf bij PSV. Hij gaat voor stabiliteit, zoals hij dat eerder ook al deed door in te stemmen met een contractverlenging.

Bij PSV hoopt men dat jonge spelers als Gakpo zich aan de hand van wereldkampioen Götze verder ontwikkelen in Eindhoven. Er wordt gehoopt op een zogenaamd ‘Guardado-effect’. De Mexicaan nam in zijn tijd op het middenveld van PSV meerdere jonge talenten bij de arm en hielp ze bij het zetten van een volgende stap in hun ontwikkeling.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.