PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Flinke domper op komst voor Feyenoord en PSV’

Orkun Kokcu en Mohamed Ihattaren zijn de paretjes van Feyenoord en PSV. Beide clubs hopen in de toekomst te kunnen cashen bij de verkoop van deze spelers maar het is de vraag of dit wel zal gaan gebeuren. Transfermarkt heeft beide spelers namelijk een waardedaling toegekend.

Het medium legt uit: “Beiden braken vorig seizoen definitief door in het basiselftal van respectievelijk PSV en Feyenoord, maar kunnen die vorm dit seizoen vooralsnog niet doortrekken. Ihattaren lag zelfs een tijdje overhoop met zijn nieuwe trainer Roger Schmidt, die vond dat de tiener met weinig motivatie op de training stond.” Op dit moment is hij niet eens meer zeker van een basisplaats.

Bij Feyenoord is Kökcü in een soortgelijke situatie beland, al lijkt hij nog iets meer krediet te hebben. “Zowel Ihattaren en Kökcü moeten even een stapje terugzetten om straks weer een enorme stap voorwaarts te zetten”, zo legt marktwaardencoördinator Voetbalimpact uit. “Ze zijn even hun basisplaats kwijtgeraakt en moeten zich terug zien te knokken in het elftal. Daardoor hebben we besloten ze iets lager in te schatten qua marktwaarde.”

Ihattaren zag zijn waarde met twee miljoen euro dalen naar achttien miljoen euro, waar Kökcü een half miljoen euro daalde naar vijftien miljoen. Overigens zag Feyenoord ook de waarde van Nicolai Jörgensen en Luciano Narsingh dalen, maar Marcos Senesi en Steven Berghuis stegen juist. Bij PSV daalde de marktwaarde van zowel Jorrit Hendrix, Erick Guttiérez als Nick Viergever.

WEDSTRIJDSHIRTJE WINNEN? Volg ons dan via FACEBOOK!

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.