‘PSV had me niet nodig, van Ajax hoorde ik niks en Feyenoord kon me niet betalen’

Joey Veerman vindt het gek dat de traditionele top 3 geen poging heeft gewaagd om hem over te nemen van SC Heerenveen deze zomer. Alleen Feyenoord deed een poging maar daar ontbrak het aan de financiele mogelijkheden.

Tegenover FC Afkicken laat Veerman weten wel contact heeft gehad met de Rotterdammers. “Het is een apart verhaal, maar Feyenoord had inderdaad wel geïnformeerd”, begint hij zijn verhaal. “Ik denk inderdaad alleen niet dat die het geld hadden om mij te betalen. Dat vind ik heel jammer. Van Ajax heb ik nooit wat gehoord en PSV had mij niet nodig.”

Het benieuwt de middenvelder van SC Heerenveen waarom hij nog steeds in Friesland voetbal en geen kans heet gekregen bij bijvoorbeeld Ajax, AZ of PSV. “Dat vind ik wel jammer. Het is ook niet leuk, je gaat dingen bedenken waardoor het zou kunnen komen dat ze je niet willen. Maar ik ben er nog niet achter.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer