Robben opgelucht: ‘Liesblessure blijkt mee te vallen’

De liesblessure die Arjen Robben afgelopen zondag opliep tegen PSV blijkt mee te vallen. De aanvaller wil geen datum prikken wanneer hij weer inzetbaar is maar is hoopvol.

“Ik wil het niet te veel over prognoses hebben, maar ik ben wel blij dat de schade meevalt”, zegt de teruggekeerde steraanvaller tegen FC Groningen TV. “Ik had gevreesd maar eigenlijk ook wel erger verwacht. Gelukkig is er niks kapot in de spier, er is niks gescheurd, dus dat is wel hoopvol.”

Als de vleugelspeler terugdenkt aan de wedstrijd van afgelopen zondag krijgt hij gemengde gevoelens. “Het begon heel mooi, maar het eindigt in het slechtst denkbare scenario dat je kan hebben. Ik zag het als een mooie beloning voor mezelf en voor de mensen die hard met mij hebben gewerkt in de laatste paar weken en maanden.”

Strijdbaar blijft Robben zeker en van stoppen is dus geen enkele sprake. “Uiteindelijk kregen we zondag een harde klap in het gezicht en was het heel erg vervelend, maar nu is het uithuilen en keihard weer doorgaan.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer