‘Sam Lammers hoopt snel te kunnen vertrekken naar Atalanta Bergamo’

Sam Lammers heeft zijn vizier gericht op een zomers vertrek bij PSV. Atalanta Bergamo wil hem graag overnemen van de Eindhovenaren en zelf ziet hij dit ook helemaal zitten. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De spits is zelfs al mondeling akkoord met Atalanta Bergamo. De Italianen willen ongeveer 7 miljoen euro betalen voor Lammers, maar dat is voor PSV vooralsnog veel te weinig. De club stelt zich in de onderhandelingen keihard op omdat PSV er vanuit ging al een mondeling akkoord te hebben over een nieuw contract.

PSV denkt minstens aan een dubbelcijferig miljoenenbedrag voor Lammers. De spits heeft zelf zijn zinnen al gezet op een transfer naar de Champions League-deelnemer. Ondanks dat het meerdere malen dichtbij leek dat zijn handtekening onder een nieuw contract in Eindhoven gezet zou gaan worden, lijkt de kans nu minimaal dat dat alsnog gaat gebeuren.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer