OFFICIEEL: Jeroen Zoet voor 1,5 miljoen euro naar Spezia

Jeroen Zoet zet zijn carriere voort bij de Italiaanse promovendus Spezia. Hij speelde vanaf het seizoen 2014/2015 onafgebroken bij PSV, alleen werd hij afgelopen seizoen verhuurd aan FC Utrecht.

Na zijn terugkeer bij PSV zag hij dat er met Lars Unnerstall en de nieuwe keeper Yvon Mvogo twee sterke concurrenten zijn. De elfvoudig international mocht vertrekken uit Eindhoven en heeft gekozen voor Spezia. Naar verluidt is er anderhalf miljoen euro gemoeid met de transfer. Die som is niet hoog, omdat PSV hem het vertrek gunt en de deal niet wilde laten afketsen. Zoet heeft in Italië, waar hij zijn eerste buitenlandse avontuur aangaat, voor twee jaar getekend.

Met PSV werd de goalie drie keer landskampioen en won hij twee keer de Johan Cruijff Schaal.

 

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer