PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Ibrahim Afellay klaar met FC Utrecht: ‘Die hoeven niet te bellen’

Ibrahim Afellay is sinds zijn vertrek bij PSV clubloos. Hij wil nog niet stoppen met voetballen maar gaat niet in op ieder aanbod dat hij krijgt. Hij zal in ieder geval niet snel gaan tekenen bij FC Utrecht.

De 53-voudig international van Oranje stelt dat het geen optie meer is bij Utrecht te gaan spelen. “Utrecht is natuurlijk een fantastische club, ik kom er vandaan. Maar ik ben in het verleden vaak zat Jordy Zuidam (technisch directeur, red.) tegengekomen en ik houd niet zo van mensen die zeggen: “Ik bel je wel”, en dan niet bellen. Dan hoeft het niet van mij”, vertelt hij aan FOX Sports.

Het loopt nog geen storm rondom zijn persoon, merkt Afellay. “Dat begrijp ik heel goed. Mijn statistieken spreken niet in mijn voordeel”, zegt Afellay. Het buitenland is ook een optie voor hem. “Nu is het gewoon afwachten en in de tussentijd houd ik mezelf fit, want ik ben een liefhebber. Het feit dat ik dat nog steeds doe, geeft aan hoe ik als persoon in elkaar steek. Ik hoef het voor niemand anders te doen, ik heb aan niemand anders iets te bewijzen. Dat is ook een bepaalde drijfveer en een bepaalde luxe.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.