‘Dit vindt Dusan Tadic van AZ, Feyenoord en PSV’

Ajax is dit seizoen weer topfavoriet voor het kampioenschap. Toch wijst Dusan Tadic naar de concurrentie die er is en die net zwakker is geworden.

In een uitgebreid interview met Voetbal International vertelt de aanvaller: “Wij moeten pak schaal, zoals ik dat altijd zeg. Wij moeten kampioen worden. Dat moet Ajax altijd en dat vind ik ook bij de club horen. Maar ik denk niet dat zoiets even makkelijk te realiseren is. Een seizoen heeft altijd hobbels, dat hebben we ook van afgelopen seizoen wel geleerd. We zullen tegenslagen krijgen en dan moeten we wel de veerkracht tonen om op te staan. Altijd onverstoorbaar zijn.”

Tadic vervolgt: “En de concurrentie heeft ook niet stilgezeten. AZ en Feyenoord waren vorig seizoen sterk en zijn er volgens mij niet slechter op geworden. En PSV zal er ook op gebrand zijn iets recht te zetten, met een nieuwe trainer. Zij zullen anders willen voetballen, dus dat is ook weer afwachten. Bovendien blijft Ajax de club waarvan iedereen wil winnen. We gaan echt niets cadeau krijgen, dat is zeker.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer