PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Johan Derksen gaat zorgen voor knallende VI-start’

Aankomende vrijdag start het programma Veronica Inside weer in de vaste opstelling met de heren Wilfred Genee, Johan Derksen en Rene van der Gijp. Maar dit wil niet zeggen dat alles weer goed tussen het trio.

De Telegraaf schrijft: “Zouden Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp ooit nog live op televisie aan één tafel zitten? Het antwoord is ja, maar voor hoe lang? Volgens een vaste tafelgast kan het direct gaan knetteren. Komende vrijdag start een nieuw seizoen van het populaire praatprogramma. Voetbalanalist Wim Kieft zit gewoon weer aan tafel.”

Kieft maakt zich niet ongerust. “Nee, alleen benieuwd. Johan kennende gaat hij nog wel even terugkomen op dat akkefietje, toch? Kan zomaar gebeuren.” Zelf lijkt hij in ‘kamp-Derksen’ plaats te nemen. “Die hele heisa vooraf over dat Zwarte Piet-grapje vond ik behoorlijk overdreven. Johan Derksen kreeg de schuld van 400 jaar slavernij, de apartheid in Zuid-Afrika én de rassenrellen in Amerika.”

“In die uitzending zat Dries Boussatta ook nog eens heel verongelijkt te doen, het was allemaal zo ongemakkelijk. We hadden er beter met ons vieren kunnen gaan zitten. Even dat onderwerp bespreken en klaar, stelt de voetbalanalist, die zelf vooral blij is dat zijn inkomstenbron intact blijft.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.