‘Jeroen Zoet verruilt PSV voor Spezia’

Jeroen Zoet heeft zijn transfer dan toch te pakken. Hij gaat PSV verruilen voor de Italiaanse promovendus Spezia.

Zoet was tussen 2014 en 2019 steevast de nummer één van PSV, maar hield daar geen buitenlands avontuur aan over. Door het verliezen van zijn basisplaats trok hij begin 2020 zelfs naar competitiegenoot FC Utrecht om zich in de kijker te blijven keepen. Deze zomer keerde hij weer terug in Eindhoven.

Door de komst van Yvon Mvogo en de nog aanwezige concurrent Lars Unnerstall is het perspectief van Zoet opnieuw somber geworden. PSV wil daarom meewerken aan een vertrek van de doelman, die nu in onderhandeling zou zijn met Spezia over een transfer naar de Serie A.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer