BREAKING: FC Barcelona contracteert Memphis Depay

Memphis Depay vertrekt zo goed als zeker naar FC Barcelona. Dit weet het Spaanse medium El Mundo Deportivo te melden.

Eerder schreef het Algemeen Dagblad al dat Memphis, evenals Georginio Wijnaldum, dicht bij een overgang naar Camp Nou is. De Oranje-spits moet in Barcelona de opvolger worden van Luis Suárez, die op weg is naar Juventus. Lautaro Martínez was lange tijd in beeld bij Barça, maar hij is een te dure optie. Memphis zou voor een schappelijk bedrag van rond de twintig miljoen euro op te pikken zijn in Lyon.

La Vanguardia, de grootste krant van Catalonië, rept over een transfersom van 25 miljoen euro. Barça staat op het punt de komst van Memphis af te ronden, zo klinkt het. Bij Barcelona wordt de aanvaller herenigd met Koeman, met wie hij succesvol samenwerkte bij het Nederlands elftal.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer