‘Kevin Strootman kan tekenen bij FC Utrecht’

Het zou zomaar kunnen dat Kevin Strootman dit seizoen voor FC Utrecht zal spelen. Clubwatcher Stef de Bont sluit namelijk niet uit dat ze een poging voor hem gaan wagen bij Olympique Marseille.

“In de gesprekken die FC Utrecht met Elia voert, wordt de nadruk gelegd op het hier en nu. Utrecht is uitgegroeid tot een stabiele subtopper, maar wil graag dat laatste stapje maken. En daarom pakt het nu door”, schrijft de journalist in de Voetbal International.

“De basis met spelers van het kaliber Maher en Gustafson is alleraardigst, maar er mag nog wel wat kwaliteit bij. De club scout niet langer in de categorie Abass of Cerny, maar informeert bij het management van Ricky van Wolfswinkel en misschien zelfs wel Kevin Strootman.” Belangrijk obstakel zal wel het salarisplaatje van Strootman zijn, want hij verdient naar verluidt zo’n 4.5 miljoen euro in Marseille.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer