‘Memphis Depay kan een superster worden bij Barcelona’

Volgens analist en voormalig voetbaltrainer Aad de Mos zou Barcelona er goed aan doen om Memphis Depay binnen te halen. De nieuwe trainer Ronald Koeman ziet een hereniging ook wel zitten. Ze werkte namelijk samen bij Oranje.

“Hij maakt het op het allerhoogste niveau waar. Hij scoort in de Champions League, is aanjager bij Lyon, kan op alle posities voorin uit de voeten. En hij heeft een goede klik met de coach, dat is ook niet onbelangrijk”, laat De Mos weten bij Panenka van het Algemeen Dagblad.

“Hij zou weleens een held bij Barcelona kunnen worden. Ik geloof enorm in hem, als je deze mentaliteit buiten en in het veld hebt, dan ben je goed bezig. Dan zit het wel goed”, aldus De Mos. Of het ook tot een transfer gaat komen, zal in de komende tijd moeten blijken.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer