PSV’er maakt opmerkelijke transfer naar Real Madrid

PSV neemt afscheid van clubarts Suzanne Huurman. Zij gaat de technische staf van de vrouwen van Real Madrid namelijk versterken. Dit melden de Eindhovenaren via hun digitale huis.

Bij PSV was Huurman verantwoordelijk voor de medische afdeling van Jong PSV, PSV Vrouwen en PSV Academy. ‘PSV wenst dokter Huurman veel succes bij Real Madrid’, schrijft de club. Huurman was afgelopen weekend onderwerp van gesprek, nadat FOX Sports-commentator Koert Westerman over haar sprak bij zijn verslag van Jong PSV – Excelsior. Hij deed dat op een seksistische manier.

Westerman stak van wal toen Huurman het veld betrad om Kristofer Kristinsson te verzorgen. “Of zou hij gewoon graag verzorgd willen worden door de knappe verzorgster? Die spelers heb je ook. Ik ga er gewoon bij liggen, in de hoop dat ik haar even diep in de ogen kan kijken. En mijn move na de wedstrijd mag maken”, zei hij. “Wie wil dat niet, samen met haar lopen? Kristinsson is net bij de club, en heeft het nu al voor elkaar. Potverdorie, jaloers!”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer