‘Ajax en PSV willen speler lastminute overnemen van West Ham’

Het Engelse West Bromwich Albion zou een bod hebben gedaan van 15 miljoen euro op West Ham-speler Grady Diangana, maar het Engelse medium The Sun weet nu te melden dat Ajax en PSV zich nu ook hebben gemeld voor hem.

In het voorbije voetbalseizoen werd de 22-jarige aanvaller door de Hammers aan de Baggies uitgeleend en in de Championship speelde Diangana dertig competitiewedstrijden voor zijn tijdelijke werkgever, waarin hij acht doelpunten maakte.

De vleugelspeler, die geboren werd in de Democratische Republiek Congo maar voor Engelse jeugdelftallen uitkwam, heeft geen trek in een rol op het tweede plan bij West Ham en wil vertrekken. De Londenaren zouden al een bod van 15 miljoen euro van WBA geaccepteerd hebben, maar het bovengenoemde medium weet dus dat Ajax én PSV roet in het eten willen gooien.

Het is natuurlijk de vraag hoeveel waarde we moeten hechten aan dit gerucht, omdat Ajax en PSV over een batterij aan aanvallers beschikken. Bovendien kunnen de Amsterdammers wel voldoen aan de genoemde vraagprijs, maar de Eindhovenaren vermoedelijk niet. En als laatste lijkt The Sun niet zeker te weten of het nou gaat om een bod van 15 of toch 20 miljoen euro…

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer