Philipp Max (26) vandaag gepresenteerd bij PSV

Philipp Max (26) wordt vandaag naar alle waarschijnlijkheid gepresenteerd als nieuwe speler van PSV. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

Het akkoord behelst zo’n acht miljoen euro, exclusief een aantal bonussen. Het transferbedrag blijft echter onder de tien miljoen euro, wat de aanvankelijke vraagprijs was van de Duitsers. Wel wordt hij logischerwijs direct een grootverdiener bij PSV, aangezien de salarissen in de Bundesliga gemiddeld veel hoger liggen.

Max had een contract tot en met 2022 bij FC Augsburg en leek lang onhaalbare kaart, maar blijkt dus toch wél haalbaar voor PSV: alle formaliteiten zijn achter de rug en alleen de perspresentatie moet nog worden gedaan. Ricardo Rodríguez, die vorig seizoen op huurbasis speelde in Eindhoven, was eveneens een dure, maar betrouwbare kracht op de linksbackpositie.

Max is een aanvallend ingestelde linksachter die al vijf jaar bij FC Augsburg voetbalt. De Duitser maakte het afgelopen seizoen veel indruk door in competitieverband acht keer te scoren en vijf assists te verzorgen. De voorbije jaren is Max aan diverse grote Europese clubs gelinkt, maar zijn toekomst ligt dus in het Philips Stadion

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer