PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘PSV kent mogelijke tegenstanders in voorronde Europa League’

PSV weet inmiddels wie het kan gaan treffen in de derde voorronde van de Europa League. De UEFA loot vandaag voor een na laatste voorronde van het kwalificatietoernooi.

Als geplaatste ploeg gaat PSV het opnemen tegen Lokomotiva Kalju (Estalnd), Mura (Slovenië), Aarhus (Denemarken), Viking (Noorwegen), Aberdeen (Schotland) of Lokomotiv Zagreb (Kroatië). Ook Willem II gaat weer in de koker. De Tilburgers werden vandaag aan Progrès Niedercorn gekoppeld en als deze horde wordt genomen, staat Willem II mogelijk pittige opdracht te wachten in de volgende ronde.

Besiktas en Rangers zijn de mogelijke tegenstanders. Eerstgenoemde club zit sowieso al in de derde voorronde, Rangers moet nog wel afrekenen met Lincoln Red Imps uit Gibraltar. Een meer kansrijke opponent voor Willem II is de winnaar van OFI Kreta – Apollon Limassol.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.