‘Mauro Junior wijst aanbiedingen van andere clubs af’

PSV-speler Mauro Junior is voornemens om te slagen bij PSV. Hij heeft dan ook miljoenenbiedingen van het Braziliaanse Club Atlético Mineiro en FC Cincinnati naast zich neergelegd.

Dat meldt het Eindhovens Dagblad. Junior ziet voldoende kansen om op meerdere posities zijn kans te pakken. In de voorbereiding acteerde hij ook even op de linksbackpositie, maar voor die vacature haalt PSV Philipp Max op bij FC Augsburg. Ook trainer Roger Schmidt heeft vertrouwen in de 21-jarige Braziliaan. Een verhuur, zoals vorig seizoen aan Heracles Almelo, is dan ook niet aan de orde. Gesprekken over contractverlenging zitten er wel aan te komen.

Cincinnati zou Junior hoog op het verlanglijstje hebben staan. De Amerikanen kunnen hem ook een fors salaris bieden, maar op dit moment is niet geld maar het sportieve aspect het belangrijkste voor Junior.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer