‘PSV laat interesse in ‘Het Monster’ varen vanwege transfersom’

De Zuid-Koreaanse verdediger Kim Min-Jae blijkt niet haalbaar voor PSV. Dat meldt Voetbal International zondagochtend.

Min-Jae moet ongeveer vijftien miljoen euro kosten en dat is PSV vooralsnog te gortig. Clubs uit heel Europa hebben hun pijlen gericht op ‘Het Monster’: naar verluidt zijn ook Lazio, Tottenham Hotspur en Watford geïnteresseerd in de diensten van de verdediger.

Schmidt kende Min-Jae nog uit zijn tijd als trainer in China, maar die contacten hebben niet geholpen. PSV hoopte de Zuid-Koreaan over te halen naar Eindhoven te komen vanwege het toekomstperspectief. Hij zou in de Eredivisie door kunnen groeien, om vervolgens een stap naar een Europese topcompetitie te maken. Tot gesprekken met de verdediger komt PSV echter niet: de vraagprijs van Beijing Guoan is de gortig.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer