‘PSV doet bod van 7,5 miljoen op linksback Philipp Max’

Volgens het medium BILD wil PSV zich gaan versterken met de linksback Philipp Max. Ze zouden zelfs al een bod hebben neergelegd bij zijn werk gever van Augsburg van 7,5 miljoen euro.

“Het klopt dat we een eerste bod op Philipp Max hebben gekregen. We zijn momenteel in gesprek met de geïnteresseerde club”, reageert technisch directeur Stefan Reuter. “Er is echter nog geen akkoord over de transfersom.”

“Nadat we het bod kregen, hebben we meteen de speler geïnformeerd. Hij heeft ons laten weten dat hij wil vertrekken”, aldus Reuter, die PSV niet noemt, maar volgens de Bild gaat het dus zeker om de Brabanders. Er is echter meer interesse in Max, die al vijf jaar voor Augsburg speelt en eerder uitkwam voor onder meer Schalke 04. Zijn contract loopt er nog tot medio 2022 door.”Het klopt dat we een eerste bod op Philipp Max hebben gekregen. We zijn momenteel in gesprek met de geïnteresseerde club”, reageert technisch directeur Stefan Reuter. “Er is echter nog geen akkoord over de transfersom.”

“Nadat we het bod kregen, hebben we meteen de speler geïnformeerd. Hij heeft ons laten weten dat hij wil vertrekken”, aldus Reuter, die PSV niet noemt, maar volgens de Bild gaat het dus zeker om de Brabanders. Er is echter meer interesse in Max, die al vijf jaar voor Augsburg speelt en eerder uitkwam voor onder meer Schalke 04. Zijn contract loopt er nog tot medio 2022 door.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer