PSV zonder aanvoerder Dumfries in volgende oefenpot

PSV moet het vandaag stellen in de oefenwedstrijd tegen Hertha BSC zonder aanvoerder Denzel Dumfries. Vanwege prive-redenen ontbreekt hij.

Het Eindhovens Dagblad bericht: “Bij de Eindhovenaren zit keeper Yvon Mvogo voor het eerst bij de selectie. Daarnaast zijn Maxi Romero, Timo Baumgartl, Nick Viergever, Armindo Bruma, Noni Madueke en Ritsu Doan weer opgenomen in de selectie.”

Schmidt voorspelde al een snelle terugkeer van die spelers en dat blijkt dus het geval, waardoor de Duitse trainer een beroep kan doen op 24 spelers. PSV speelt zaterdag maar één in plaats van twee oefenduels om de fysieke belastbaarheid op orde te kunnen houden. De aftrap is om 17:00 uur.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer