‘PSV wil vraagprijs voor Eindhoven-parel nog niet betalen’

PSV wil zich graag versterken met Eindhoven-speler Kaj de Rooij maar er zit nog een verschil tussen vraag en aanbod. Dit weet clubwatcher Rik Elfrink te melden.

De journalist van het Eindhovens Dagblad schrijft: “Kaj de Rooij is een speler die het huidige Jong PSV misschien qua niveau al een beetje aan het ontgroeien is. En voor PSV 1 is hij nu nog geen optie. FC Eindhoven dacht in eerste instantie wel aan een ton of 4, begreep ik. PSV heeft aanmerkelijk minder geboden. Dus geen deal.”

De Rooij is ook in beeld bij NAC Breda en FC Utrecht, waar FOX Sports de optie sc Heerenveen ter sprake bracht na het vertrek van Chidera Ejuke. De vleugelaanvaller van FC Eindhoven liet na de 1-2 zege bij Jong FC Utrecht weten dat hij nog geen flauw idee heeft wat de toekomst hem brengt.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer