‘PSV zet in op Braziliaan van 15 miljoen euro’

PSV wil zich graag gaan versterken met de centrale verdediger Kim Min-Jae van Bejing Gouan, maar mocht deze niet haalbaar zijn dan hebben ze al een alternatief op het oog. Het gaat om de Braziliaan Lyanco.

De Braziliaan werd een jaar geleden al aan PSV gelinkt, maar toen koos hij voor een langer verblijf bij Torino. In Turijn speelde Lyanco het afgelopen seizoen behoorlijk wat, maar toch staat hij nog altijd op het schaduwlijstje van PSV. Dat meldt La Gazzetta dello Sport.

Er is echter veel concurrentie in de strijd om Lyanco (22), die ook aan onder meer Leeds United en Olympique Lyon wordt gelinkt. Bovendien is zijn prijskaartje erg fors; zo’n 15 miljoen euro.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer