‘Barcelona benaderd Georginio Wijnaldum voor overgang’

FC Barcelona wil deze zomer Georginio Wijnaldum overnemen van Liverpool. Met dit nieuws pakt het medium El Mundo Deportivo uit.

De Nederlandse middenvelder werd tijdens de aanstelling van Ronald Koeman al direct met Barcelona in verband gebracht, en de interesse blijkt dus waar te zijn. Wijnaldum moet volgens het Spaanse medium de komende jaren een leidende rol gaan vervullen in het nieuwe Barcelona.

Wijnaldum beschikt nog over een contract dat tot de zomer van 2021 loopt, waardoor Barcelona hem voor een relatief laag bedrag kan overnemen. Naar verluidt werkt de Spaanse grootmacht achter de schermen druk aan de komst van de Oranje International.

Koeman had voor Arturo Vidal en Ivan Rakitic vorige week minder nieuws. De oefenmeester gaf beide mannen aan dat er volgend seizoen geen plaats meer voor ze is. Ook Sergio Busquets moet vrezen voor zijn plaats, aangezien Koeman in meerdere interviews aangaf dat hij Frenkie de Jong op zijn eigen positie wil laten spelen

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer