Woedende Barcelona-supporters dringen Camp Nou binnen

Een groep supporters van FC Barcelona is gisteren het stadion van die club binnengedrongen. Ze zijn woest omdat Lionel Messi de club na bijna twintig jaar dreigt te gaan verlaten. Ze hebben hun zinnen gezet op voorzitter voorzitter Josep María Bartomeu. Ze vinden hem verantwoordelijk voor de chaos.

Net als dinsdagavond verzamelden supporters van FC Barcelona zich woensdagavond rond Camp Nou om hun onvrede over Bartomeu te uiten. Ditmaal besloot de aanhang een stap verder te gaan en het stadion binnen te stormen. De aanwezige beveiliging was niet bij machte iedereen tegen te houden.

Bartomeu staat onder grote druk nu Messi kenbaar heeft gemaakt FC Barcelona te willen verlaten. In Spanje deed dinsdag het gerucht de ronde dat de voorzitter was opgestapt, maar vooralsnog heeft Bartomeu de handdoek nog niet in de ring gegooid.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer