‘PSV heeft eerste zomeraanwinst eindelijk beet’

Volgens clubwatcher Rik Elfrink heeft PSV de eerste aanwinst van het seizoen te pakken. Volgens hem komt de doelman Yvon Mvogo namelijk de gelederen van de Eindhovenaren versterken.

De journalist van het Eindhovens Dagblad schrijft via zijn Twitter-kanaal: “Keeper Yvon Mvogo is zojuist geland in Eindhoven en gaat – als alle procedures goed worden afgerond – PSV versterken.” De sluitpost is afkomstig van Bundesliga-club RB Leipzig.

PSV heeft met Jeroen Zoet, Lars Unnerstall en Hidde Jurjus al drie keepers in huis. Laatstgenoemde wil en mag vertrekken, waar trainer Roger Schmidt minpunten ziet bij de andere twee. Met Mvogo speelt PSV dus in op diens wensen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.