‘PSV krijgt flinke concurrentie in strijd om Guus Til’

Onlangs werd bekend dat PSV interesse heeft in Guus Til. De middenvelder kan niet altijd op een basisplaats rekenen bij Spartak Moskou en is daarom ontevreden. Zijn werkgever zou hem voor een jaar willen verhuren en de Eindhovenaren willen toeslaan.

Ze hebben echter wel veel concurrentie: meerdere clubs uit Duitsland en Engeland hebben ook interesse in Til en of het tot een overgang komt is volgens VI nog maar de vraag.

Ook lijkt het systeem van PSV niet geschikt voor de komst van Til. Hij wil bij Spartak Moskou vaker als aanvallende middenvelder spelen, terwijl hij als defensieve middenvelder wordt opgesteld. In Eindhoven lijkt de Amsterdammer ook niet te kunnen rekenen op een plek als nummer tien: Mohamed Ihattaren is daar de absolute eerste keuze van trainer Roger Schmidt.

In 2019 vertrok Til voor achttien miljoen euro naar Spartak Moskou, nadat hij bij AZ furore had gemaakt. In Rusland kon de middenvelder zich nog niet bewijzen en in achttien competitiewedstrijden eiste hij geen hoofdrol op.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer