‘Koeman wil voormalig PSV-verdediger naar Camp Nou halen’

Ronald Koeman wil voormalig PSV-verdediger Angelino naar Barcelona halen. Dit weet de Engelse krant The Guardian te melden. Hij staat onder contract bij Manchester City, dat hem het afgelopen seizoen verhuurde aan RB Leipzig.

Met die club bereikte hij de halve finale in de Champions League. Angeliño, oud-speler van NAC Breda en PSV, heeft niet alleen nationaal, maar ook internationaal zijn stempel gedrukt. Ronald Koeman wil hem nu naar Barcelona halen, meldt The Guardian.

Angeliño, die bij Manchester City nog een contract tot 2023 heeft, moet om en nabij de dertig miljoen euro kosten. Hij wordt waarschijnlijk gezien als de opvolger van Jordi Alba, die mogelijk geslachtofferd gaat worden onder Koeman. Ook andere vedettes zijn niet meer zeker van hun plaats.

‘De bereidheid van City om te verkopen suggereert dat de club het geld wil investeren in iemand die beter in staat is om de concurrentie aan te gaan met Benjamin Mendy’, schrijft The Guardian.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer