‘PSV wil contract van Denzel Dumfries gaan verlengen’

PSV gaat erg zijn best doen om Denzel Dumfries ook aankomend seizoen in Eindhoven te houden. Hij wordt al geruime tijd gelinkt aan AC Milan maar tot een transfer kwam het nog niet.

Dumfries heeft een contract tot medio 2023 in Eindhoven, maar de transferwindow is nog open tot 6 oktober. PSV wil de verdediger een verbeterd contract aanbieden om ervoor te zorgen dat hij langer in het shirt van de club blijft spelen, weet het Eindhovens Dagblad. Naar verluidt komt Mino Raiola, de zaakwaarnemer van Dumfries, binnenkort naar Eindhoven om een nieuwe deal met de club te bespreken. Daarbij speelt ook mee dat Dumfries binnenkort vader wordt.

Daarnaast geeft PSV de hoop op doelman Yvon Mvogo niet op. De 26-jarige sluitpost moet in Eindhoven de meevoetballende keeper worden waar trainer Roger Schmidt zo op hamert. PSV hoopt Mvogo te huren van het Duitse RB Leipzig, waar hij tweede keus is achter Péter Gulácsi. Ook Kevin Kampl staat hoog op het verlanglijstje van Schmidt, maar gezien zijn salaris is een transfer naar Eindhoven geen realistische optie.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer