PSV contracteert verdedigende middenvelder voor drie seizoenen

PSV heeft zich voor de komende drie seizoenen verzekerd van Livano Comenencia. Dit meldt de club via haar digitale kanalen.

SV schrijft over de Bredanaar: ‘Comenencia, geboren op 2 februari 2004, voetbalt al bijna zijn leven lang voor PSV. Hij begon in 2012 in de F-jeugd en doorliep de jeugdopleiding richting PSV onder 18 (vorig seizoen PSV onder 19).’

‘Livano, die als middenvelder en verdediger uit de voeten kan, groeide in die tijd ook uit junioren-international van Oranje. Bij Nederland onder 16 droeg hij bovendien al de aanvoerdersband.’ In Eindhoven hoopt Comenencia in de voetsporen te kunnen treden van zijn grote voorbeeld Gini Wijnaldum.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer