‘Memphis Depay naar Barcelona komt steeds dichterbij’

Het zou goed kunnen dat Memphis Depay na de zomer zijn doelpunten voor FC Barcelona maakt. Ronald Koeman de nieuwe trainer van de Catalanen zou namelijk bij de clubleiding om zijn komst hebben gevraagd.

De international van het Nederlands elftal moet de vervanger worden van Luis Suárez, die mag vertrekken. Barça heeft niet zo heel veel geld beschikbaar voor spelersaankopen, maar Memphis is relatief goedkoop door zijn aflopende contract (2021) bij Olympique Lyon, dat hij niet wil verlengen. Naar verluidt willen de Fransen ongeveer 40 miljoen euro voor hem hebben, wat wel te betalen is voor Koeman.

De spits wil een nieuwe kans in de absolute top van Europa, na zijn mislukte dienstverband op Old Trafford bij Manchester United. In Oranje gedijde Memphis ontzettend goed onder de vleugels van Koeman en dus ligt een nieuwe samenwerking eigenlijk best voor de hand.

We moeten hier wel aan toevoegen dat Barça op dit moment aan wel heel erg veel Nederlanders gelinkt wordt, ook de namen van Georginio Wijnaldum (Liverpool) en Donny van de Beek (Ajax) worden namelijk genoemd door de Spaanse media. Memphis zou echter het dichtst bij een transfer naar Camp Nou zijn.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer