‘Hirving Lozano op huurbasis naar deze Premier League-club’

Hirving Lozano zou deze zomer op huurbasis naar Newcastle United kunnen verhuizen. Dit weet het medium Corriere dello Sport te melden.

Lozano verruilde PSV een jaar geleden nog voor Napoli, maar de man van 38 miljoen euro kwam in Italië niet verder van vier doelpunten en één assist in 26 competitieduels. Met zijn jaarsalaris van zes miljoen euro is dat voldoende reden om de samenwerking voorlopig te verbreken. Newcastle zou de Serie A-club hierbij te hulp willen schieten.

Eerder werd Lozano al gelinkt aan Everton, waar hij met Carlo Ancelotti en Marcel Brands twee bekenden zou treffen. Napoli zou de Mexicaan echter nog niet willen verkopen en een uitleenperiode zou voor Newcastle United wél bespreekbaar zijn.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer