‘Barcelona doet bod van 40 miljoen op Memphis Depay’

FC Barcelona wil zich graag gaan versterken met Memphis Depay deze zomer. Volgens de journalist Diego Rueda zijn ze bereid om 40 miljoen euro voor hem te betalen aan Olympique Lyon.

Lyon hanteert een vraagprijs van 55 miljoen euro. Het zou gaan om een gelimiteerde transfersom, maar de kans is aanzienlijk dat de Fransen gaan zakken wetende dat het Europees voetbal misloopt in crisistijd. Bovendien loopt de Nederlander anders gratis de deur uit in de zomer van 2021.

Lyon en Barcelona lijken elkaar dus te gaan vinden in de onderhandelingen. Dat is goed nieuws voor Memphis, die daarmee zijn droomtransfer te pakken lijkt te hebben. Coach Ronald Koeman noemde hem direct als gewenste aankoop.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.