PSV presenteert derde tenue voor komend seizoen

PSV heeft een derde tenue voor het komende seizoen gepresenteerd. Dit deden ze via hun officiele kanalen. Het zwarte shirt geldt als een eerbetoon aan het GLOW-lichtfestival.

De rode banen in de structuur van het shirt is een subtiele verwijzing naar GLOW. “GLOW is inmiddels net zo Eindhovens als PSV”, aldus commercieel directeur Frans Janssen van PSV. “Het lichtfestival kleurt niet alleen de stad, ook PSV heeft een stevige connectie met GLOW. Meermaals is het Philips Stadion één van de grotere locaties ten tijde van GLOW geweest. Daarnaast bieden zowel PSV als GLOW ruimte voor ontspanning, samenkomst en plezier. Die raakvlakken en hechte band tonen we met trots op ons derde shirt.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer