PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

Hidde Jurjus duidelijk tegenover PSV: ‘Dan vertrek ik’

Wanneer Hidde Jurjus dit seizoen als derde keeper wordt ingezet dan wil hij vertrekken bij PSV. Dit weet het Eindhovens Dagblad te melden.

De doelman vindt dat hij in deze fase van zijn loopbaan aan spelen toe moet komen en perspectief op speeltijd heeft hij bij PSV niet. In ieder geval een Duitse ploeg heeft belangstelling voor de keeper. Jurjus heeft nog een contract voor een jaar. In 2016 werd hij overgenomen van De Graafschap, maar speeltijd in het eerste elftal kreeg hij nooit. Afgelopen seizoen speelde hij bovendien op huurbasis voor Roda JC en De Graafschap.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.