‘FC Barcelona meldt zich voor Georginio Wijnaldum’

Ronald Koeman de nieuwe trainer van FC Barcelona ziet in Georginio Wijnaldum een welkome versterking voor het middenveld. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Koeman moet in Catalonië de selectie gaan verversen, maar heeft daarbij maar weinig geld te besteden. Er moeten spelers verkocht worden, voordat er serieus gekeken kan worden naar versterkingen. Wijnaldum lijkt voor Barcelona een haalbaar alternatief: de Nederlander bereikte geen overeenstemming over een nieuw contract met Liverpool en staat nog één seizoen onder contract op Anfield.

Er wordt gefluisterd dat Koeman recent nog tegen Wijnaldum heeft gezegd vooral niet bij te tekenen bij Liverpool. Koeman zou graag nóg een belangrijke pion van zijn Nederlands elftal toevoegen aan de selectie van Barça. Met Frenkie de Jong én Wijnaldum in de gelederen hoopt de voormalig bondscoach de boel weer op de rit te krijgen in Camp Nou.

De Barcelona-directie wil meedenken met Koeman. ‘Met veel tromgeroffel een gerenommeerde trainer halen en dan zeggen dat hij met een uitgebluste en aangeslagen spelersgroep aan de slag moet, is natuurlijk onzin’, stelt het AD. Eerder werd al aangegeven dat er maar een aantal spelers zijn die absoluut niet mogen vertrekken bij Barça: De Jong, Lionel Messi, Marc-André ter Stegen en Clément Lenglet moeten de club er weer bovenop gaan helpen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.