PSVReport

"EENDRACHT MAAKT MACHT"

‘Derksen en Gijp maken onvergetelijke blunder met Veronica Inside’

Analisten Johan Derksen en Rene van der Gijp hebben de nodige gezichtverlies geleden door in te stemmen met de doorgang van het programma Veronica Inside. Dit is de mening van Angela de Jong die in haar column uithaalt naar het duo.

De Jong schrijft namens het Algemeen Dagblad: “Eigenlijk had er boven deze column moeten staan: pas maar op mensen, the bitch is back. Want een ieder die denkt of hoopt dat ik na vier weken vakantie (Italië, met de auto, het was heerlijk, lief dat u het vraagt. En geloof me, de mensen daar nemen corona een stuk serieuzer dan hier) ben teruggekomen met een milde vorm van Wilfred Geneeritus moet ik helaas teleurstellen.”

De Jong geeft aan dat haar ‘handen jeuken’ voor dit tv-seizoen: “En wat te denken van de anticlimax in de rel rond VI. Nooit geweten dat de ruggengraat van Derksen en Gijp uit smurfensnot bestaat. Je als een stel kleine kleuters verschuilen achter een boze John de Mol, hoe zielig. De zucht naar aandacht is kennelijk groter dan de inhoud van hun boxershort. Dan mag je drie ton weggeven aan het goede doel, maar respect koop je er niet mee.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.