Tafelgast uitgesproken over bizarre wending Veronica Inside

Valentijn Driessen is blij dat de heren van Veronica Inside ook volgend seizoen weer in de vaste samenstelling te zien zijn op de buis.”Ik heb staan juichen, ja. Ik heb wel wat Appjes verstuurd en gekregen. Dit was het moment waarop iedereen zat te wachten.

Ik was op de bruiloft van René van der Gijp, maar de naam die het meest genoemd werd was die van John de Mol. Iedereen wist dat zodra hij zich in de wedstrijd zou gaan begeven, er wel iets zou gaan gebeuren. Dat is natuurlijk ook gebeurd, en toen ging het snel”, vertelt Driessen, vaste tafelgast, in een video van het praatprogramma.

“Ik las het AD schrijven ‘het gaat niet door en wordt heel moeilijk’, maar voor ik het artikel uitgelezen had kwamen al de berichten dat het goed was gekomen. Het mooie was: ik weet niet waar-ie het vandaan heeft gedaan, De Mol. Want een paar dagen later ging ik naar Portugal, toen stond zijn privé-jet opeens op Faro. Ik weet niet of Linda daar ook gebruik van maakt, maar anders deed-ie het gewoon vanuit Portugal!”

“Natuurlijk ben ik blij dat het programma doorgaat. En met mij heel veel mensen. Iedereen begint er blij over. Sommigen roepen ‘de geloofwaardigheid is weg’, maar dat is onzin. Ze hebben wel vaker meningsverschillen gehad. Ze behouden gewoon hun geloofwaardigheid, zolang ze blijven doen wat ze altijd gedaan hebben.”

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer