PSV kan snel weer beschikken over goalgetter Donyell Malen

Donyell Malen kan naar verluidt zaterdag weer zijn rentree maken voor PSV. De Eindhonaren spelen dan tegen Vitesse en na maandenlang blessureleed is de aanvaller weer fit genoeg.

Het herstel van de aanvaller ziet er goed uit, zo schrijft het Eindhovens Dagblad. “Trainer Roger Schmidt liet afgelopen weekend al weten dat hij een terugkeer van Malen op korte termijn verwacht en gisteren op de training liet de 21-jarige international er weinig misverstand over bestaan hoe scherp hij weer is.”

“Afgelopen weekend bleef de nummer negen van PSV tegen SC Verl en KFC Uerdingen 05 nog aan de kant”, vervolgt de ochtendkrant. “Maar hij maakte in trainingen wel een uitstekende indruk. Als Malen daadwerkelijk terugkeert, heeft Schmidt ineens vijf diepe spitsen tot zijn beschikking.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.