‘Patrick van Aanholt financieel niet haalbaar voor PSV’

PSV heeft wederom gevraagd naar de diensten van Patrick van Aanholt maar hij is financieel niet haalbaar. De club heeft dan ook een streep gezet door zijn mogelijke komst.

De international speelde al in de jeugdopleiding van PSV, maar vertrok op 16-jarige leeftijd naar Chelsea. Volgens bronnen uit zijn omgeving is er serieuze interesse uit Italië voor de 29-jarige linksback.

PSV lijkt ook Ricardo Rodríguez definitief uit het hoofd te moeten zetten. De linksback van AC Milan speelde afgelopen maanden op huurbasis in Eindhoven en de club wil graag met hem verder. Direct werd echter duidelijk dat ook zijn komst financieel moeilijk zou worden. Volgens Italiaanse media is de Zwitser bovendien in gesprek met Torino over een meerjarig contract.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer