‘Wilfred Genee krijgt dramatisch bericht te horen’

Een vervelende situatie voor Wilfred Genee op het moment. De prive-gegevens van de presentator van Veronica Inside liggen namelijk op straat. Dit weet Shownieuws te melden.

De Telegraaf schrijft: “Veel telefoonnummers van verschillende bekende Nederlanders zijn op straat beland. Via een Chrome-extensie kunnen internetgebruikers telefoonnummers van LinkedIn-profielen achterhalen. Daardoor liggen onder andere de telefoonnummers van Eva Jinek, Jan Peter Balkenende en Patty Brard op straat.”

Genee, Peter R. de Vries en Nikkie Plessen zijn eveneens de pineut. De krant voegt toe: “Het gaat om de extensie Lusha, een Israelisch-Amerikaans bedrijf. De extensie zorgt ervoor dat telefoonnummers en emailadressen achterhaald kunnen worden via iemands LinkedIn-pagina. Het is nog niet duidelijk hoe het bedrijf aan alle telefoonnummers komt.”

Genee zorgde onlangs voor ophef door als presentator het racisme-debat in VI te voeren. Bijna ging de talkshow van televisie af, maar John de Mol wil het trio aan hun contract houden.

Formule1 Volg ons via FACEBOOK en maak kans op een OFFICIEEL WEDSTRIJDSHIRT!!!
Nog niemand reageerde.

Reageer